Home     SmartBord met electronische schaakstukken
SmartBord met electronische schaakstukken

SmartBord met electronische schaakstukken


DGT e-board

Het DGT Smart Board maakt het klassieke DGT-bord betaalbaarder voor een breder publiek door het klassieke houten ontwerp te vervangen door een hoogwaardig kunststof model. Deze set wordt geleverd met kabels, hieronder gedetailleerd weergegeven, en een set van verzwaarde kunststof onderdelen, klokken worden apart verkocht. Afmeting 52cm (20.5in) met toernooi vierkante maat 55mm (2.16in)

Het innovatieve ontwerp heeft een houtafwerking en een kleinere voetafdruk met een moderne uitstraling. Het is lichtgewicht en dunner dan de houten planken, waardoor het gemakkelijk op te bergen en te vervoeren is. Het nieuwe bord scant ook sneller en heeft de energie-efficiëntie verbeterd. Het is compatibel met alle huidige DGT-stukken in zowel hout als kunststof.

Toepassing

Smart Boards kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt voor thuis, club of toernooi. Online spelen - Speel met tegenstanders van over de hele wereld met Smart Board als uw interface voor invoer van zetten op Playchess.com. Bewegingen kunnen worden weergegeven op een DGT3000-schaakklok die verbinding maakt met het smartboard.

Gebruik het smart bord om uw schaakpartijen  op te nemen voor evaluatie en analyse op een later tijdstip
Computerspel en training - Smart Board werkt met de beste schaakspellende softwareprogramma's op uw pc of laptop (niet Mac, tenzij u emulatiesoftware voor Windows gebruikt).

Schaakcomputer Tegenstander - Verander uw Smart Board in een computer door het toevoegen van een DGT Pi-accessoire.
 299.95

Levertijd: 1 - 2 werkdagen


Artikelcode: 10105

SmartBord  met electronische schaakstukken