Home     De schaakclub, Jan van Haasteren puzzel, 500 stukjes
De schaakclub, Jan van Haasteren puzzel, 500 stukjes

De schaakclub, Jan van Haasteren puzzel, 500 stukjes


Afmeting van de puzzel 49 x 35 cm.

De Schaakclub van Jan van Haasteren is een fantastische legpuzzel die een kijkje neemt in de wereld van de amateur schaaksport. Zoals we van Jan gewend zijn gaat dat gepaard met een hoop gelach! Deze striptekening zit weer vol met ontzettend leuke grapjes die u doen schuddebuiken. De puzzel is natuurlijk ook weer voorzien van zijn bekende 'handtekeningen'. 10.76

Niet op voorraad


Artikelcode: JUM-01581

De schaakclub, Jan van Haasteren puzzel, 500 stukjes


  • Productinformatie

De Schaakclub van Jan van Haasteren is een fantastische legpuzzel die een kijkje neemt in de wereld van de amateur schaaksport. Zoals we van Jan gewend zijn gaat dat gepaard met een hoop gelach! Deze striptekening zit weer vol met ontzettend leuke grapjes die u doen schuddebuiken. De puzzel is natuurlijk ook weer voorzien van zijn bekende 'handtekeningen'.

In dit bedomte zaaltje zitten de schakers recht tegenover elkaar te bedenken hoe ze de ander schaakmat kunnen zetten. Vol belangstelling volgen de toeschouwers met een biertje in de hand de schaakcompetitie. Schaken lijkt wel moeilijker dan puzzelen...zelfs op dit niveau! Dit is een geweldige plaat voor de puzzels- en spellenliefhebbers onder ons.