Home     Bobby Fischer against the world
Bobby Fischer against the world

Bobby Fischer against the world


Nederlandse ondertiteling

In 1958 liet de 14-jarige Robert James “Bobby” Fischer de schaakwereld versteld staan door de jongste grootmeester in de geschiedenis te worden Dit was tevens de start van een carrière die van hem een legende zou maken.

In de 15 jaren daarna waren alle ogen gericht op dit ongekende schaakfenomeen en zijn adembenemende opmars naar de hoogste rangen in de competitie. Maar op het hoogtepunt van zijn succes verdween Fischer uit het publieke leven.

Deze onthullende documentaire toont hoe Fischer als een komeet omhoog schoot, zijn schokkende terugtrekking uit de sch 19.95

Levertijd: 1 - 2 werkdagen


Artikelcode: 16:9

Bobby Fischer against the world


  • Productinformatie

In 1958 liet de 14-jarige Robert James “Bobby” Fischer de schaakwereld versteld staan door de jongste grootmeester in de geschiedenis te worden Dit was tevens de start van een carrière die van hem een legende zou maken. In de 15 jaren daarna waren alle ogen gericht op dit ongekende schaakfenomeen en zijn adembenemende opmars naar de hoogste rangen in de competitie. Maar op het hoogtepunt van zijn succes verdween Fischer uit het publieke leven.
Deze onthullende documentaire toont hoe Fischer als een komeet omhoog schoot, zijn schokkende terugtrekking uit de sch

Publisher:
Living Colour Entertainment , 2011
Edition:
DVD
Ratio:
16:9
Subtitles
Dutch & French
Speelduur
83 minutes