Over ons


Over ons

Schaakgigant.nl is onderdeel van de spellenwinkel spelletjesgigant.nl en heeft een zeer groot assortiment schaakborden, schaakstukken en schaakklokken. Voor de spellen Backgammon en Go kunt u ook in de shop terecht.

Zelf ben ik een groot liefhebber van het fantastisch mooi schaakspel. Bij de plaatselijke schaakclub EGS schaak ik mee in de interne- en externe competities. Ook gaf ik 13 jaar met veel plezier wekelijks schaakles aan jong en oud. Ik wil u graag adviseren bij het maken van een goede, passende keuze. Deze is voor een school anders dan voor de huisschaker of uw schaakvereniging. Voor schakers  met een visuele beperking hebben we aangepaste schaaksets en braille schaakklokken.

Schoolschaak
Veel kinderen leren het schaakspel op school. Zij die het spel goed leren te beheersen vinden in het schaakspel een hobby voor de rest van hun leven. Schaakgigant.nl wil scholen graag adviseren bij het aanschaffen van les- en schaakmaterialen. Bij grotere aantallen geven we uw school een leuke korting.

Schaakvereniging
Uiteraard kunnen ook schaakverenigingen bij aanschaf van grotere hoeveelheden schaakborden, schaakstukken en schaakklokken bij ons terecht voor een passende korting.
Kortom, schaakgigant.nl deelt uw passie en hier bent u op het juiste adres als het om spel- en schaakmaterialen gaat. Ons advies zal u helpen bij het maken van een goede keuze.

Pieter Couwenberg